fbpx

Az elmúlt években számos coaching folyamattal bíztak meg, ami nagyon nagy tanulás volt számomra. Több folyamatban is kiderült, hogy mind a hétköznapi, mind pedig az üzleti életben néha gondot tud okozni a kommunikáció. Mikor beszéljünk, mikor maradjunk inkább csendben, mikor fontos, hogy kimondjuk ami bennünk van és mikor van az, amikor érdemes hallgatni?

Nos, ezek elég érdekes kérdések, számomra mindenképpen. És mivel a kommunikáció a mindenem, úgy döntöttem, hogy indítok egy sorozatot, hogy támpontokat adjak ezekre a kis napi dilemmákra. Nagy örömmel vágtam bele ebbe a kihívásba, mert nagyon régóta szerettem volna összegezni azokat az ötleteket, amelyek nekem is sokat segítettek és segítenek az üzleti vállalkozásom működtetésében.

A tippeket Neked ajánlom, ha:

 – kihívást okoz, hogy mikor milyen választ adj,
 – ha érdekel a konfliktusmentes kommunikáció,
 – ha szeretnél többet tudni az asszertivitásról,
 – ha gyakran kerülsz olyan helyzetbe, hogy jól kell néhány mondatban megszólalnod,
 – ha Te is hiszel a kommunikáció hatalmas erejében,
 – ha érdekelnek a kommunikációban rejlő csodák, lehetőségek!

Az alábbiakban találod a tippeket, azt megígérhetem, hogy a fenti listán szereplő témaköröket biztosan körüljárom és reményeim szerint bővítem is.

Ha van, ami neked is nagyon bevált, akkor akár a sztori megírásával el is küldheted nekem, hogy – természetesen név nélkül – egy klassz esettanulmány is születhessen belőle.

A kommunikáció ereje

1_kommunikacio_ereje

Időorientáció

Kulturális sokk

2_kulturalis

 Asszertivitás

A csend

3_csend

 ASSZERTIVITÁS

4_idoorientacio
5_asszertivitas
6_ezkellasszertivitas

Storytelling az elmélet

Storytelling tippek

7_storytelling
8_st_tippek
9_nemtudom
10_nemtudom
11_nemtudom
12_nemtudom

Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(edd_payment.class.php) is not within the allowed path(s): (/nfsmnt/:/data/:/usr/share/php:/usr/bin/:/apachetmp:/tmp/:/var/tmp/:/dev/urandom:/usr/lib/x86_64-linux-gnu/ImageMagick-6.9.11/bin-q16/:/usr/local/bin/:/etc/ssl/certs/ca-certificates.crt:/usr/lib/php:/usr/php72/bin/) in /data/4/b/4b71f94f-6e60-4dfe-a0e5-648563d1e9fe/szokolibernadett.hu/web/wp-content/plugins/another-mailchimp-widget/another-mailchimp-widget.php on line 173