fbpx

Indoor programjaim között több napos, és egészen rövid, „rapid” tréningek is szerepelnek. A tematikát mindig a megbízó egyéni elképzelése alapján állítom össze előzetes egyeztetés, igényfelmérés alapján.

 

A bevált tréningeszköztár mellett gyakran alkalmazok coaching szemléletű gyakorlatokat is a találkozások alkalmával.

 

A tréningeket az ország egész területén vállalom, elsősorban a személyes megvalósítás híve vagyok.

kommunikacio

Népszerű témák:

 – hatékonyságnövelés szakszerű kommunikációval,

 – konfliktuskezelés,

 – önbizalom növelés a kommunikáció erejével,

 – asszertivitás a munkahelyen,

 – munka-magánélet egyensúly,

 – prezentációs gyakorlatok.

 

Eddigi szakmai tapasztalataimra alapozva kiemelt programjaim vannak munkahelyi érzékenyítő tréningekhez, stresszkezeléshez és GYES menedzsmenthez is.

 

Írásban is profin

 

Egyre nagyobb az igény a szóbeli kommunikáció fejlesztése mellett az írásbeli kommunikációs technikákat bemutató tréningekre és workshopokra.

 

Egy kis ízelítő a leggyakoribb témákból:

 – vállalati e-mail trendek,

 – írásban is könnyedén,

 – hogyan írjunk szolgáltatásainkról?

 – győzzük meg az ügyfelet – írásban!

 

A lehetséges programokról mindig egyedi árajánlatot állítok össze, hiszen a díjazás függ a témától, a létszámtól, a helyszíntől, a tréning időtartamától és az elérni kívánt céltól is.

Ha szeretnél többet tudni a szolgáltatásról, vedd fel velem a kapcsolatot!

 


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(edd_payment.class.php) is not within the allowed path(s): (/nfsmnt/:/data/:/usr/share/php:/usr/bin/:/apachetmp:/tmp/:/var/tmp/:/dev/urandom:/usr/lib/x86_64-linux-gnu/ImageMagick-6.9.11/bin-q16/:/usr/local/bin/:/etc/ssl/certs/ca-certificates.crt:/usr/lib/php:/usr/php72/bin/) in /data/4/b/4b71f94f-6e60-4dfe-a0e5-648563d1e9fe/szokolibernadett.hu/web/wp-content/plugins/another-mailchimp-widget/another-mailchimp-widget.php on line 173