fbpx

Rólam

2005-ben végeztem kommunikáció szakos bölcsészként a Szegedi Tudományegyetemen. Pályafutásomat egy kommunikációs ügynökségnél kezdtem, ahol a szakma alapjait jól megismertem. Tréninget is ott tartottam először: egy ügyfelünk sajtóközlemény írása helyett azt kérte tőlünk, hogy támogassuk a telefonos munkatársakat abban, hogy minél hatékonyabban ismertessék a vállalat tevékenységét minél rövidebb idő alatt.

Ekkor egyértelmű lett számomra, hogy mivel a kommunikációban jelentős szakmai tapasztalattal rendelkezem, így lényegében csak azt kell jól kitalálni, hogy hogyan tudom átadni tudásomat. Ez pedig nagyon érdekes és különleges feladat lett számomra: egyenes út vezetett a tréningekhez.

Kezdetben a kommunikációs tréningek bővültek, kifogáskezeléssel, kérdezéstechnikával is elkezdtem foglalkozni, ezt követően pedig már végzett coachként az eszköztáram is bővült.

_1026955

6 éve független kommunikációs tanácsadóként, coachként és trénerként dolgozom. Vállalom kommunikációs stratégiák (külső és belső) kidolgozását és megvalósítását, kommunikációs tréningek tartását. Emellett csoportos és egyéni coaching üléseket és különböző workshopokat tartok.

Találkozhatsz velem a Tatabányán a PontMost Egyesületnél, ahol önkéntesként, szakmámból kifolyólag egyéni- és csoportos tanácsadásokat, coaching üléseket tartok elsősorban önismeret, kommunikáció vagy éppen az énmárka témakörében.

Hiszek abban, képesek vagyunk változni és változtatni. Hiszek abban, hogy életünk során állandó megújulásban vagyunk és állandóan úton vagyunk. És ma már abban is hiszek, hogy ez így van rendjén.

Szolgáltatásaim

Kommunikáció | coaching | tréning

Vállalok külső- és belső kommunikációs stratégiaalkotást, akcióterv kidolgozását, tartalomkészítést. Emellett kommunikációs tréningek, workshopok megvalósításában, egyéni és csoportos coaching folyamatok megvalósításában is számíthatsz rám.

Szolgáltatásaim menüpont alatt részletesebb információkat találsz.

_1026929

 Vendégcikkeim

2016-tól folyamatosan írok cikkeket a 365letszikra Magazinblogra. Elsősorban coaching típusú írásaimmal találkozhatsz ezen az oldalon, de írtam könyvről és nyaralási élményről egyaránt.

Az írás a hobbim. Kikapcsol, feltölt és továbblendít egyszerre.

Szeretem, mert a szakmai témákat érintve eljutok mindazokhoz, akik nyitottak a coaching szemléletre és az ebből fakadó változáskora. Ráadásul lehetőséget ad arra, hogy újra éljem, értékeljem vagy átgondoljam a számomra fontos mérföldköveket, eseményeket.