fbpx

Van öt kifogásod arra, hogy miért nem tartod a napi étrendedet? Miért nem jársz rendszeresen edzeni?

Szerintem nagyon könnyű összegyűjteni: éppen családi szülinap volt, csak ezt találtam otthon, nem értem rá, olyan jól nézett ki, nem akartam megbántani…

Nos, most ezekről NEM lesz szó, azonban ha a kifogások helyett inkább elindulsz a célod megvalósításában, akkor bátran olvass tovább!

Az életmódváltás egy hatalmas elhatározás életünkben. Sokszor mi magunk érezzük úgy, hogy erre szükség van, sokszor egészségügyi tényezők irányítanak erre a vonalra.

Legyen bármi is a változás generátora, az biztos, hogy hatalmas elszántságra, kitartásra és lelkesedésre van szükséged ahhoz, hogy elérd a céljaidat. Sőt, még valami nagyon fontos tényező van: a cél. Legyen egy valódi, jól behatárolható célod, ami segít abban, hogy ha jönnek a kifogások, akkor is fókuszban tudd tartani.

 

eletmodvaltas

Itt egy letölthető Motivátort találsz, segít abban, hogy mentálisan is felkészülj a változásra. Támogatást kapsz célkitűzéssel és időszervezéssel kapcsolatban, emellett összegyűjtheted azt is, hogy kire vagy kikre számíthatsz, ha elakadnál vagy segítségre van szükséged ahhoz, hogy a változás az életed részévé váljon.

Minden változásnak van egy sajátos dinamikája akár külső hatásra történik, akár saját elhatározásból. Teljesen természetes, hogy néha úgy érzed majd, hogy nem jó úton jársz. Az is természetes, ha teszel olyan lépéseket út közben, amelyek inkább távolabb visznek a célodtól, mintsem közelebb.

A legfontosabb, hogy soha ne haragudj magadra és bármilyen célt is tűzöl ki magad számára, találd meg az örömöt abban, ahogyan eléred.

Ha még mindig van kedved kitölteni a Motivátort, akkor innen le tudod tölteni:

+ ajándék a Motivátor mellé

Ha pedig elakadnál a kitöltésében vagy segítségre, támogatásra van szükséged, akkor lehetőséged van arra, hogy kérj tőlem egy online, fél órás konzultációt. Ezt a konzultációt azoknak ajánlom fel, akik Anita és Szilvi kihívásához csatlakoztak vagy szeretnének csatlakozni. Egy kiegészítő ajándék, mert hiszünk abban, hogy a változáshoz nem csak testben, hanem fejben is készen kell állni.

Így kérd az online konzultációt: írj egy e-mailt a coach@szokolibernadett.hu e-mail címre, és egyeztetünk egy időpontot!

Jó munkát, sok örömöt és kitartást kívánok Neked!