fbpx

 Csoportos vagy csapat?

A csoportos és csapat coachingot azért ennyire könnyedén nem lehet egy kalap alá venni: a két fogalom között van ugyan hasonlóság, de bőven akad különbség is.

Egyezik abban, hogy több ember dolgozik egyszerre, így 6-12 fős létszámról beszélhetünk. Különbözik viszont abban, hogy közös cél vagy éppen egyéni cél érdekében dolgoznak-e a tagok.

A csapatcoachingot céges megbízóim szokták kérni, míg csoportcoachingot általában meghívás vagy egyéni szervezés alapján tartok.

_1027134

 Csapatcoaching

 Csoportcoaching

Ha egy munkahelyen az a cél, hogy az együtt dolgozó emberek a közös cél érdekében még edződjenek, többet hozzanak ki magukból és egymásból, akkor ők csapatcoachingon vesznek majd részt.

Csapatcoaching esetében is megfigyelhető egyéni fejlődés, tehát nem csak a csapatban való gondolkodás, a csapattal való együttműködés változik, hanem a résztvevők, mint egyének is elindulnak egy fejlődési útvonalon. Ez az irányvonal összeszokott – akár egymásra utalt tagok esetében hatékony.

Olyan coachingon is részt lehet venni, ahol a csapattagok, a többi résztvevő nem ismerős számunkra. Ilyenkor elsősorban saját dilemmák, kérdéskörök kerülnek fókuszba, de egy teljes csoporttal történik a munkafolyamat.

Csoportban nagyon hatékonyan lehet dolgozni, a folyamatot segíti, ha hasonló témakör foglalkoztatja a részvevőket, de egyéni dilemmákat is meg lehet dolgozni a csoport segítségével.

Árak és időpontok

Az árak 8 fő esetén érvényesek, 90 perces coachingra vonatkoznak. A csoportok alacsonyabb és magasabb létszámmal és eltérő időintervallumban is elérhetők, ezekre egyedi árajánlatot készítek a paraméterek ismeretében. A csoport létszáma a hatékonyság érdekében max. 12 fő lehet.


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(edd_payment.class.php) is not within the allowed path(s): (/nfsmnt/:/data/:/usr/share/php:/usr/bin/:/apachetmp:/tmp/:/var/tmp/:/dev/urandom:/usr/lib/x86_64-linux-gnu/ImageMagick-6.9.11/bin-q16/:/usr/local/bin/:/etc/ssl/certs/ca-certificates.crt:/usr/lib/php:/usr/php72/bin/) in /data/4/b/4b71f94f-6e60-4dfe-a0e5-648563d1e9fe/szokolibernadett.hu/web/wp-content/plugins/another-mailchimp-widget/another-mailchimp-widget.php on line 173