fbpx

2005-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán, mint kommunikáció szakos bölcsész. Azóta csak kommunikációval foglalkozom. Pályafutásomat kommunikációs ügynökségnél kezdtem, majd dolgoztam telemarketing cégnél, sőt még nyomdánál is kommunikációs munkatársként.

2016-tól függetlenként dolgozom, azóta számos projektet vittem önállóan vagy hasonló területen tevékenykedő független szakemberekkel együttműködve.

Hiszek a nyílt, őszinte kommunikációban, a stratégiaalkotás erejében és a hosszútávú együttműködésekben. A kommunikáció területén az alábbi szolgáltatások megvalósítását vállalom.

 Stratégiaalkotás

strategia

 Tartalomgyártás

content

 Kommunikációs tréning

kommunikacio

 Coaching

coaching

Referenciáim

Az elmúlt évek munkáiból választottam néhányat, a 'Tovább' gombra kattintva tudod megtekinteni, hogy kinek mit valósítottam meg. Elsősorban azok közül az ügyfelek közül válogattam, akikkel nem csak egyetlen projektre vonatkozó megbízást vittem végig.


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(edd_payment.class.php) is not within the allowed path(s): (/nfsmnt/:/data/:/usr/share/php:/usr/bin/:/apachetmp:/tmp/:/var/tmp/:/dev/urandom:/usr/lib/x86_64-linux-gnu/ImageMagick-6.9.11/bin-q16/:/usr/local/bin/:/etc/ssl/certs/ca-certificates.crt:/usr/lib/php:/usr/php72/bin/) in /data/4/b/4b71f94f-6e60-4dfe-a0e5-648563d1e9fe/szokolibernadett.hu/web/wp-content/plugins/another-mailchimp-widget/another-mailchimp-widget.php on line 173