Néhány gondolat rólam...

Diplomás coachként dolgozom, végzettségemet a Metropolitan Egyetemen szereztem, mint üzleti edző.

A coachinggal egy korábbi munkahelyemen találkoztam először, ahol a vezetőség döntött úgy, hogy ezzel a módszerrel irányítja a csapatot. Soha olyan szabad légkörben nem dolgoztam, mint akkor… Így egyértelmű lett számomra, hogy ez az irányvonal a nyerő.

A coaching nem csak szakmám lett, hanem ma már abban hiszek, hogy ez az a szemlélet, amellyel könnyebben lehet venni akár a szakmai, akár a magánéleti akadályokat.

Csoportosan és egyéni ügyfelekkel egyaránt dolgozom, illetve alapvetően business coachként tevékenykedem, de az eddigi tapasztalataim szerint a két területet egyáltalán vagy csak alig lehet elválasztani egymástól.

Hogy miért business?

Mert rendelkezem ismeretekkel cégstruktúrák, vezetési lehetőségek és irányvonalak tekintetében. Coachként dolgoztam több multi környezetből érkező ügyféllel, én pedig közel tíz évet töltöttem el különböző hazai tulajdonú KKV-nál. Ez utóbbinak köszönhetően különösen jól ismerem ennek a szektornak a nehézségeit, szépségeit.

Van rálátásom a vezetői aggályokra, problémákra, a motivációs nehézségekre. Könnyen és szívesen dolgozom együtt azokkal a partnerekkel, akik ebből a körből érkezve szeretnék magukat edzeni.

A coachingon túl

A coaching mellett kommunikációs szakemberként dolgozom a Street Office nevű társulásban. Marketingkommunikációs és természetesen coaching témában is szoktam írni a 365letszikra Magazinblog oldalra. Nagyon szeretek írni: feltölt és felszabadít, ezért is örülök annak, hogy saz Inspirációk Magazin oldalon utazásaimról, élményeimről is mesélhetek.

coach@szokolibernadett.hu | +36 20 427 72 04