Rólam

2005-ben végeztem kommunikáció szakos bölcsészként a Szegedi Tudományegyetemen. Pályafutásom alatt – bár sok területen dolgoztam – mindig a kommunikáció volt a közös szál.

Egy kommunikációs ügynökségnél kezdtem el dolgozni, ott találkoztam először a tréninggel. Egy egy ügyfelünk sajtóközlemény írása helyett azt kérte tőlünk, hogy támogassuk a telefonos munkatársakat abban, hogy minél hatékonyabban ismertessék a vállalat tevékenységét minél rövidebb idő alatt.

Ekkor egyértelmű lett számomra, hogy mivel a kommunikációban jelentős szakmai tapasztalattal rendelkezem, így lényegében csak azt kell jól kitalálni, hogy hogyan tudom átadni tudásomat. Ez pedig nagyon érdekes és különleges feladat lett számomra.

Kezdetben a kommunikációs tréningek bővültek, kifogáskezeléssel, kérdezéstechnikával is elkezdtem foglalkozni, ezt követően pedig már végzett coachként az eszköztáram is folyamatosan bővült.

_1026955

Ahogy a közösségi média teret nyert, áttértem a tartalomszolgáltatásra, így ma is munkám egy részét a szövegírás, közösségi tartalmak előállítása képezi.Megbízásaim egye része marketingkommunikáción, másik része pedig a coachingon alapuló támogató tevékenységekből áll össze. Találkozhatsz velem a mÉrtékadó Család és KarrierPontban Tatabányán, ahol a projekt szakmai vezetőjeként számos olyan program megvalósításáért felelek, amelyek az önismeret, kommunikáció vagy éppen az énmárka témakörét képezik.

Hiszek abban, képesek vagyunk változni és változtatni. Hiszek abban, hogy életünk során állandó megújulásban vagyunk és állandóan úton vagyunk. És ma már abban is hiszek, hogy ez így van rendjén.

_1026929

 Vendégcikkeim

2016-tól folyamatosan írok cikkeket a 365letszikra Magazinblogra. Elsősorban coaching típusú írásaimmal találkozhatsz ezen az oldalon, de írtam könyvről és nyaralási élményről egyaránt.

Az írás a hobbim. Kikapcsol, feltölt és továbblendít egyszerre.

Szeretem, mert a szakmai témákat érintve eljutok mindazokhoz, akik nyitottak a coaching szemléletre és az ebből fakadó változáskora. Ráadásul lehetőséget ad arra, hogy újra éljem, értékeljem vagy átgondoljam a számomra fontos mérföldköveket, eseményeket.