fbpx

Coaching előnyei

Itt az ideje, hogy Te legyél életed főszereplője!

Sokan évekig vívódnak azon, hogy bele merjenek-e vágni egy coaching folyamatba. Pedig legtöbbször csak elkezdeni nehéz. A coaching egy utazás, amelynek során jobban megismerhetjük saját magunkat. Erősségeinket, gyengeségeinket, értékeinket. A coaching által megújulhat személyiségünk, tágul látókörünk.

2017 óta dolgozom coachként, magánéleti és business témakörökkel egyaránt szívesen foglalkozom.

Ha úgy érzed, hogy készen állsz arra, hogy jobban megismerd önmagad, ha szeretnél időt és energiát szánni a változásra, a megújulásra, akkor jelentkezz egy „nulladik alkalomra”. Ez még semmilyen kötelezettséggel nem jár, megismerjük egymást, elmondom a coachingban rejlő lehetőségeket és ráérsz a „nulladik” alkalom után dönteni, hogy belevágsz-e.

coaching

 Amiben biztosan változni fogsz

Önismeret

A coaching folyamat egy önismereti folyamat. Viselkedésed, cselekedeteid által teljes képet tudsz kialakítani magadról.

Megtudod, hogy melyek az erősségeid és melyek a fejlesztendő területek. Mérlegelni tudod, hogy miben szeretnél változni, miben szeretnél megújulni és mi az, amire határozottan büszke vagy magaddal kapcsolatban.

Karrier

Ha új munkahelyet keresel vagy valamilyen egészen új dologba szeretnél belevágni, teljesen természetes, hogy kérdések merülnek fel benned.

Hogy írjam meg az önéletrajzomat? Hogyan keressek új lehetőségeket? Merjek-e elindulni, váltani? Most van itt az ideje? És merre induljak?

Egyéni coaching folyamatban – az önismeret mélyítésével – ezekre a kérdésekre megkapod a választ.

Önbizalom

Az önbizalom növelése gyakori coaching téma. De sokszor nincs másra szükség, mint az értékeket, erősségeket rendszerezni magunkban. És már az is elvezet abba az irányba, hogy az önbizalmunk mivel erősíthető, mivel fejleszthető.

Időgazdálkodás

A magánéletben és a munkahelyen egyaránt gondot okozhat, ha nem elég hatékonyan gazdálkodunk az idővel.

Vannak azonban trükkök és praktikák, amelyeket ha tudatosan építünk be az életünkbe, határozottan javulhat az idővel való boldogulásunk. Akár a munkahelyen, akár a családi életben könnyedén vehetjük az akadályokat, ha az idő nyomását kevésbé érezzük a vállunkon.

Bizalom

Amikor az önismeretbe beleássuk magunkat eljutunk ahhoz a kérdéshez, hogy kiben bízhatunk és ki mennyire bízik bennünk.

Ez egy nagyon érdekes terület, mert ezzel kapunk teljes képet kapcsolatainkról, lehetőségeinkről és támogatóinkról.

Akár külső szemlélő bevonásával, akár saját szemszögből vizsgálva érdekes és hasznos konklúziókat vonhatunk le.

Kérdésed van?

Keress bizalommal!

Tatabányán személyesen, míg nagyobb távolságokból online tudom vállalni a folyamatokat. Ezek részleteit a 'nulladik' alkalommal tudjuk pontosítani.