Workshopokról

_1027018

Workshopjaim középpontjában a kommunikáció áll. Leggyakrabban kommunikációs technikák, kérdéstechnika és asszertivitás témakörökben tartom ezeket a foglalkozásokat.

Munkámnak köszönhetően azonban a stresszkezelés, időmenedzsment, a munka-magánélet balansz, konfliktuskezelés tartalmak is előtérbe kerültek az utóbbi időben.

A workshopokon szívesen használom a coachingban bevált módszereket és törekszem a gyakorlatfókuszú megvalósításra.

A workshopokat általában 12-15 fős csoportoknak tartom, akár a megrendelő helyszínén, akár általam biztosított helyen (Tatabánya vagy Tata).

Időmenedzsment

A hétköznapokban gyakran érezzük azt, hogy nincs időnk semmire. Nos, a nap mindannyiunknak 24 órából áll, azonban vannak praktikák, eszközök arra, hogy a rendelkezésre álló időt hasznosan és értékesen töltsük el. Ha ezt sikerül megvalósítanunk, akkor csökkenthető a stressz-szintünk, energikusabbak és elégedettebbek lehetünk. A workshop célja, hogy az időmenedzsmenttel, hatékony időgazdálkodással kapcsolatos kérdéseket és lehetőségeket járjuk körül, hogy aztán a legjobbnak talált megoldás beépülhessen a hétköznapokba.

Konfliktuskezelés

Nap mint nap kerülünk konfliktusba. Akár otthon, akár a munkahelyen. Olykor tényleg aktív részesei leszünk, olykor elkerüljük. Azonban kihagyni vagy megúszni a legtöbb esetben nem lehet, ráadásul nagy veszélye, hogy később foglalkozunk vele, “zavar” bennünket. Ez pedig azt eredményezi, hogy stresszesnek érezzük magunkat, egy nagyobb konfliktus után például nem tudunk megfelelően pihenni, regenerálódni.
A workshop célja, hogy mintát kapjunk arra, hogyan lehet a konfliktust hatékonyan kezelni, milyen trükköket építhetünk a hétköznapokba, hogy jobban tudjuk kezelni, megoldani ezeket a helyzeteket.

Asszertivitás

Lorem ipsum dolor sit amet, részletbõl adipiscing elit. Nam eu hendrerit nunc. Proin tempus pulvináris augue, quis ultrices urna részletbõl nem.

Munka-magánélet egyensúly

Lorem ipsum dolor sit amet, részletbõl adipiscing elit. Nam eu hendrerit nunc. Proin tempus pulvináris augue, quis ultrices urna részletbõl nem.

Zenei célkitűzés - a banda közös útja

Életem során több lehetőségem is volt arra, hogy zenekarban zenélhessek. Ezek a próbálkozások legtöbbször kudarcba fulladtak, ezért elkezdtem elemezni, értékelni az okokat.

Ennek eredményeképpen döbbentem rá arra, hogy minden kezdeményezésnél hiányzott a közös célkitűzés, az elvárások és tervek megfogalmazása.

Workshopommal pontosan abban segítem a zenekarokat, legyen az kezdő, újrakezdő vagy már egy ideje együtt zenélő társaság, hogy a célkitűzés az alkotási folyamat része lehessen.